Restaurant

Restaurantul nostru este mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi traditionale romanesti si nu numai. Atmosfera placuta, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care va intampinam si satisfacem cele mai exigente pretentii.

Statiunea Baile Persani, dispune de un restaurant cu 150 de locuri, unde puteti servi micul dejun, pranzul sau cina, si de asemenea masina dumneavoastra va fi in siguranta deoarece statiunea detine o parcare pazita pe timpul noptii.

Terasa restaurantului, unde au acces toti clientii nostri, este prevazuta cu mese de exterior si banci acoperite, flori si arbusti decorativi, este un alt loc al statiunii Baile Persani unde puteti petrece clipe de relaxare si de asemenea unde puteti savura praparatele culinare pregatite cu mare atentie de bucatarul nostru.

Daca doriti sa organizati evenimente speciale si intr-un cadru restrans, va punem la dispozitie sala cocheta a restaurantului nostru, mereu pregatita pentru a gazdui evenimente festive dar si business cu posibilitatea servirii mesei in regim a la carte si nu numai.